Nicușor Constantinescu:

"Eu și angajați ai CJC suntem acuzați de spălare de bani"

1264
9

Articole de la același autor

Președintele CJC, Nicușor Constantinescu, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a început un război împotriva aleșilor județeni deoarece, atât în județul Constanța, dar și în altele, are loc o debandadă politică. 
"În 2014, în România se fac abuzuri grave ale procurorilor DNA împotriva aleșilor locali sau județeni. DNA a demarat un război fiindcă sunt încadrate ca abuzuri în serviciu hotărâri ale consiliilor județene. Funcționarii publici sunt târâți și intimidați pentru a spune lucruri pe care nu le-au făcut niciodată. În dosarul în care am fost 24 de ore reținut abuziv nu există probe împotriva mea. Am făcut plângere împotriva procurorului, ei au încălcat legea printr-un eronat mandat de aducere. Ca să nu mai zic că, la ora 7.30, când copilul meu de nouă ani pleca la școală, procurorii i-au percheziționat ghiozdanul și nu l-au lăsat să-și ia pe el haina deși afară erau trei grade. Depun plângere și împotriva acestora pentru abuzul făcut asupra unui minor", a declarat Nicușor Constantinescu.
Totodată, președintele CJC a mai spus că a fost citat pentru asociere la grup infracțional, dar și faptul că a fost anunțat că dosarul 215/P/2013 a fost extins pe baza unui raport al Curții de Conturi. 
"Eu și angajați ai CJC suntem acuzați de spălare de bani pentru un pod cumpărat de CJC acum câțiva ani, o pasarelă de acostare la Urluia, pentru a putea accesa fonduri europene. Nici armata sovietică nu a luat atâtea documente când a intrat în Constanța, câte a luat DNA. Mai suntem acuzați că în cadrul ședințelor CJC au fost alocate fonduri pentru cluburile sportive, pentru programele cu rechizitele școlare, pentru toate programele care au fost și sunt în interesul cetățenilor", a explicat șeful CJC. 
El a mai adăugat că, în aseme-nea condiții de hăituială politică și de stres se întreabă dacă mai poate cineva lucra în CJC.
"Există atâta presiune asupra consilierilor locali și angajaților și mă întreb până unde se poate merge, deoarece nu se mai poate lucra în această instituție. Și așa angajații au salariile alea mizerabile, cum să mai emită ei documentele solicitate de cetățeni când DNA-ul face aseme-nea presiuni. S-a ajuns într-o stare de război între DNA și administrațiile publice", a mai spus Nicușor Constantinescu. 


"Nu are de-a face cancerul meu cu dosarele DNA"
În ceea ce privește starea sa de sănătate, el a ținut să precizeze că nu vrea să pară o victimă, însă este hăituit de DNA exact în aceste momente când se tratează pentru cancer la prostată. 
"Vreau să spun că nu are nimic de-a face cancerul meu cu dosarele abuzive alea DNA. Nu vreau să se creadă că mă ascund cu asta, că am tot auzit că mă prefac sau că vreau să fug în America. Am făcut progra-me și proiecte în interesul cetățenilor și voi face până la moarte. Specialiștii mi-au spus că boala era instalată de aproximativ cinci ani, pentru că, vreau să vă spun că am descoperit întâmplător atunci când m-am dus să fac analize pentru picior, pentru că această boală nu doare", a mai explicat Nicușor Constantinescu. 


Comentează știrea

FOFONELUL
5 aprilie 2014
Mie mi s-a facut mila

Te-au luat pentru spalare de bani doar nu pentru spalare de haine.Ai vazut ce baieti buni sunt procurorii,ti-au dat drumul s-a te vindeci tocmai in AMERICA, ca de ai bani, ai intorci cu furca aici in ROMANIA nu puteai s-a te operezi ca sunt conditii numai pentru buretari.Dar fate bine s-a fii sanatos,ca PUSCARIA nu se muta de acolo te asteapta.

un cetățean
5 aprilie 2014
Gata Nicușor

De ce nu te duci tu acasă, să te faci bine și lasă consiliul județean că îți face numai necazuri și uite, ai făcut buba...

sindbad
5 aprilie 2014
ce?

Subtire de vara...printre altele...un adevar spus pe jumatate e o minciuna. Continua sa-I prostesti pe cocakalari si paketari.Ai mare noroc ca nu duce lipsa orasul de specimene, din pacate unii chiar cu studii, care chiar pun botul...si nici Cuget Liber n-a mancat usturoi...

nea Mitica
6 aprilie 2014
Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Multa sanatate, domnule Constantinescu, fiindca este cea mai importanta. Celelalte necazuri se vor stinge de la sine, mai devreme sau mai tarziu!

UN COLEG
6 aprilie 2014
HOTII VOR IN AMERICA

CONSTANTINESCULE, NU TE MAI PLANGE CA UN COPIL PROST. TOATA LUMEA STIE CA ESTI UN EXCROC .TU SI MAZARE ATI TRANSFORMAT CONSTANTA IN PROPRIETATE PERSONALA. DACA TE-A LUAT DNA-UN IN VIZOR NU AU FACUT-O CA ARATI CA UN PORC. AI DESTULE BUBE IN CAP CA SA NU MAI SCAPI.CATIVA ANI DE PARNAIE O SA-TI PRINDA BINE, O SA MAI SLABESTI PUTIN. INCET, INCET O SA VA INTALNITI DUPA GRATII TOTI BANDITII DE TEAPA TA. ACUM FACI CIRC CA NASTASE. NICI MACAR NU AI DEMNITATEA SA-TI ASUMI POTLOGARIILE. IN CE PRIVESTE BOALA TA, NU PREA ARATI A BOLNAV DE GRADUL 9 CUM SPUNEA COLEGUL TAU DE GAINARII. SI DACA AR FI ADEVARAT, POATE CA BOALA SA LUCREZE MAI REPEDE DECAT JUSTITIA. IEFTIN ,EFICACE SI IREVERSIBIL.

Papu makidonu'
6 aprilie 2014
Caalot bălos

Măi cașalotule bălos ,tu chiar ne crezi proști ?!. Împreună cu acoliții și lingăii tăi din C.J. ați furat că meritați pușcărie pe viață. Latri prin toate ziarele că ești nevinovat. Nevinovată poate e mumă-ta care te-a făcut că nu știa ce pramatie o să aibă la ușă. Pentru noi nu ești decât un borfaș , un hoț ordinar , un mafiot. De ce nu ai fost pedepsit când ai fost prins beat criță la volan, dormind în mașină în intersecție ??. Să înțeleg că nu aveai cancer. Dacă atunci ai fost iertat că ai dat șpagă, de data asta procurorii din București nu te mai iartă și sper să iei ani buni de bulău că meriți cu vârf și îndesat.

STERE AURELIA
10 aprilie 2014
NON MOLARE MAI!

Va doresc multa sanatate, optimism in tot parcursul vieti. Sunteti o persoana onesta si curajoasa. Forza dle. Nicu. Va doreste Claudiu Dragan si Laura Dragan. fosti gestionari la Telegraf

Răspuns la: Sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Adăugat de : nea Mitica, 6 aprilie 2014
Multa sanatate, domnule Constantinescu, fiindca este cea mai importanta. Celelalte necazuri se vor stinge de la sine, mai devreme sau mai tarziu!
STERE AURELIA
10 aprilie 2014
NON MOLARE MAI!

Va doresc multa sanatate, optimism in tot parcursul vieti. Sunteti o persoana onesta si curajoasa. Forza dle. Nicu. Va doreste Claudiu Dragan si Laura Dragan. fosti gestionari la Telegraf

Răspuns la: Sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Adăugat de : nea Mitica, 6 aprilie 2014
Multa sanatate, domnule Constantinescu, fiindca este cea mai importanta. Celelalte necazuri se vor stinge de la sine, mai devreme sau mai tarziu!
Drew Brees Jersey
13 august 2014

Accompanying the book is a DVD that contains segments from all the interviews intercut with examples of the interactions under [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.728 secunde