Felix Stroe dă de pământ cu ministrul Daniel Cadariu. „Nu are nicio legătură cu turismul şi antreprenoriatul”

567
1
Felix Stroe dă de pământ cu ministrul Daniel Cadariu. „Nu are nicio legătură cu turismul şi antreprenoriatul” - stroe-parere-1677771088.jpg
Şeful PSD Constanţa, senatorul Felix Stroe, îl critică pe ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, pentru faptul că acesta se plânge că nu are destule fonduri pentru programele ministerului pe care îl conduce.

Stroe a explicat, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, de ce Cadariu nu este potrivit să ocupe funcţia pe care o are în prezent.

„Ani la rând m-am întrebat de ce, cu rare excepții, turismul nu beneficiază de existența și funcționarea unui minister dedicat, în toată regula. De multe ori, această sarcină ingrată a fost delegată vreunui secretar de stat, iar denumirea unor ministere a inclus uneori, parcă rușinat, și sintagma Turism. Și mai des, din păcate, cei care au ocupat această vremelnică funcție (cu rare excepții) s-au dovedit incapabili să aducă beneficii și un aport mai mare decât o frunză, acestui domeniu de importanță strategică în economia și mai ales imaginea României în lume. Cel mai recent și detestabil exemplu este din păcate acest personaj așezat în mod total nepotrivit în fruntea Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu. S-a trezit după luni de zile de la aprobarea bugetului să reclame că n-ar avea fonduri suficiente pentru programele ministerului său. E rupt complet de realitate, în condițiile în care respectivul domn e văzut că vine marți în minister, la București, iar miercuri pleacă acasă!

Bugetul de stat al României, implicit al ministerului Antreprenoriatului și Turismului, a fost adoptat de Parlament în 14 Decembrie 2022 Adică acum mai bine de două luni. Înainte de dezbaterea parlamentară și de adoptare a fost pus în transparență. Oricine, inclusiv așa-zisul ministru de la Antreprenoriat și Turism, putea să-l vadă și să se pronunțe. Să te trezești abia acum să critici că n-ai suficienți bani, deși la momentul necesar n-ai zis absolut nimic, este mai mult decât jenant. Mai ales în condițiile în care nici măcar banii alocați, creditele bugetare și/sau creditele de angajament pentru programele destinate IMM-urilor, n-au fost aproape deloc cheltuiți.

Dar nu e prima oară când acest personaj, apărut din neant și total necunoscut mediului de afaceri din domeniu gafează și aduce deservicii turismului și antreprenoriatului românesc, cu care n-are nicio legătură. Noroc că la rotația guvernamentală va dispărea iar în peisaj. Sper!”, a transmis Felix Stroe.

Comentează știrea

Anghelescu
3 martie 2023
Turnatoria , calitate de partid

Stroe are dreptate.Ne trebuie un ministru corupt, fost turnător sau securist asa cum este el. Realizarile lui Stroe : RAJA o companie cu servicii de proasta calitate si preturi astronomice ( RAJA vs Apa Nova, C-ta vs Bucuresti) si dictatura instaurata in PSD C-ta. Stroe a fost ministrul transporturilor cand era Dragnea sef la PSD. Ministrul zero realizari .N-a fost in stare nici macar sa dea ordin ca CFR-ul sa-si mute jafurile de vagoane uitate prin port si sa faca curatenie intre ecartamente. Singura "realizare" al lui Stroe a fost in timpul comunismului cand slujea cu credinta partidul si Securitatea din uniforma de militar . PS. 1.Apa furnizata de catre RAJA , declarata potabila este de proasta calitate.Este o apa dura care afecteaza sanatatea omului.Daca incepi sa consumi apa furnizata de RAJA , ai sanse sa te trezesti cu Himalaia pe rinichi. Pretul si calitatea se datoreaza managementului de proasta calitate ,un management politizat ,plin de sinecuristi de partid. Cel mai mare regret al lui Stroe nu a fost ca PSD a pierdut alegerile ci ca a pierdut el scaunul de tartor sef la RAJA ( gaina cu pui de aur a gastii de turnatori si securisti) 2. Dictatura din PSD. Cum a venit Stroe la putere ,primul lucru a fost sa puna un tablou cu Dragnea pe perete, nu de alta dar ca poporul sa-si aminteasca de Ceausescu si de " bunastarea" comunista.Cine sunt adeptii lui Stroe din partid? Tot fostii dinozauri in frunte cu madam din Cumpana devenita menestrelul de serviciu al sefului PSD C-ta. 3. Felix Stroe - a fost turnator cu acte in regula ,precum Basescu ,IPS Tomitanul etc. A devenit turnator de buna voie si nesilit de nimeni in 1972 la varsta de 17 ani . A semnat cu nume de cod DAN .A se consulta documentele publice ale CNSAS

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde