Senatorul Felix Stroe, discuţie cu ministrul Sănătăţii despre medicamentele destinate copiilor

451
Senatorul Felix Stroe, discuţie cu ministrul Sănătăţii despre medicamentele destinate copiilor - stroemedicamente-1671551201.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a avut o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pe care l-a întrebat în mod direct ce se întâmplă cu absenţa medicamentelor antipiretice pentru copii. Acesta a dat asigurări că din calitatea sa de senator va urmări atent subiectul şi va avea grijă ca problema să fie rezolvată.


„Preocupat de absența unor medicamente antipiretice pentru copii, am purtat o discuție cu ministrul Sănătății, dr. Alexandru Rafila. Domnia sa a explicat că e vorba de absența, doar din rațiuni comerciale, a două mărci de medicamente, producătorii acuzând absența unor materii prime și creșterea cu 50% a cererii și consumului de astfel de medicamente, față de perioada de dinainte de pandemie. Ministrul a prezentat de altfel public și o listă de medicamente antitermice și antiinflamatoare care sunt disponibile, având în compoziție aceleași substanțe active. Vom urmări remedierea cât mai rapidă a acestei probleme, inclusiv la nivelul importatorilor de medicamente”, a declarat Felix Stroe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5584 secunde