George Niculescu, întâlnire de lucru cu ambasadoarea Nigeriei la Bucureşti

289
George Niculescu, întâlnire de lucru cu ambasadoarea Nigeriei la Bucureşti - niculescuambasador2-1673461509.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, constănţeanul George Niculescu, s-a întâlnit recent cu ambasadoarea Nigeriei la Bucureşti, Dafya Ahmad Nuhu.

Aceştia au discutat despre dezvoltarea sistemului energetic şi modernizarea acestuia în ambele ţări. În urma întâlnirii, George Niculescu a rămas plăcut impresionat şi este de părere că de acum încolo nu se pot genera decât lucruri constructive.

„A fost o plăcere să discut cu doamna Safya Ahmad Nuhu, ambasadoarea Nigeriei în România, modalități prin care tările noastre pot lega parteneriate în domeniul energiei. Dezvoltarea sistemului energetic și modernizarea piețelor energiei sunt provocări pe care le întâmpină atât România cât și Nigeria. Iar modul prin care aceste provocări pot fi depășite a fost unul dintre punctele agendei de discuții.

Deși aflate pe continente diferite, cele două țări își pot dezvolta relația economico-comercială, doamna ambasador Safya exprimându-și dorința ca parteneriatul România-Nigeria să fie unul reciproc avantajos și bazat pe schimburi tehnologice și know-how în special în domeniul energetic”, a spus George Niculescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.145 secunde