George Vișan și Răducu Popescu, propuși reprezentanți ai CLM Constanța în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal

2971
Consilierii locali social-democrați George Vișan și Răducu Popescu din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța sunt propuși reprezentanți ai CLM în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Propunerea face obiectul unui proiect de hotărâre inclus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Constanța, eveniment programat luni, la ora 12.00.
Inițiativa este în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 48/2010, pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății în vederea descentralizării, precum și cu HCLM 152/2010 privind aprobarea preluării managementului asistenței medicale al Spitalului Municipal de către administrația publică locală.
George Vișan este membru al Comisiei 5 din Consiliul Local Municipal Constanța, respectiv Comisia pentru Administrație publică locală, în vreme ce Răducu Popescu este președintele Comisiei de Cultură. Menționăm că membrii supleanți propuși pentru aceleași funcții sunt consilierii PSD Carmen Onciu și Daniel Georgescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2874 secunde