Georgiana Gospodaru, pusă pe liber de primarul Vergil Chițac pentru ACTIVITATE DEFECTUOASĂ

3482
Georgiana Gospodaru, pusă pe liber de primarul Vergil Chițac pentru ACTIVITATE DEFECTUOASĂ - secretarmunicipiu-1623667551.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Vergil Chițac, a decis ca secretarului general al municipiului Constanța, Georgiana Gospodaru, să-i înceteze delegarea temporară pe funcție după ce aceasta a condus defectuos ultimele ședințe ale Consiliului Local Municipal Constanța.

Mai mult, în timpul uneia dintre ședințe, Georgiana Gospodaru l-a contrazis public pe primarul Constanței cu privire la un proiect de hotărâre ce privea patrimoniul municipiului, în speță, un proiect ce viza spațiul verde al Constanței.
 

Reamintim că Georgiana Gospodaru a fost delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar funcția de secretar al UAT Constanța pe 6 noiembrie 2020, după ce fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu a fost suspendată din funcție, după ce DNA Constanța a trimis-o în judecată alături de foștii primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău, într-un dosar în care este cercetată pentru abuz în serviciu.
În altă ordine de idei, sursele noastre din primărie spun că, în curând, se va organiza un nou concurs pentru această funcție, postul fiind vacant încă de anul trecut. În ceea ce o privește pe Georgiana Gospodaru, cel mai probabil, aceasta se va întoarce la Registrul Agricol din cadrul Primăriei Constanța.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.621 secunde