"Graba lui Nicușor Constantinescu ne întărește convingerea că soarta celor 10,8 hectare de teren este pecetluită"

963
1
Grupul consilierilor județeni PDL s-a abținut astăzi la votarea desființării Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud. La finalul ședinței, ei au transmis un comunicat de presă pe care îl redăm în continuare.


"Potrivit unui comunicat de presă, Consiliul Județean s-a plâns că Ministerul Sănătății nu a alocat fonduri pentru revitalizarea unității medicale. Ne întrebăm de ce, în acest moment, când USL-ul are un ministru al Sănătății din rândurile sale, nu s-a rezolvat problema acestor fonduri. Nu putem decât să atragem atenția asupra dezinteresului Consiliului Județean și al PSD Constanța față de unul dintre cele mai importante spitale din județ. În spatele acestei atitudini ce aduce a rea-voință, intuim urmărirea unor interese de grup, așa cum, de altfel, organizația PSD Constanța, prin șefii ei, ne-a obișnuit. Locuitorii Constanței au fost martorii unor privatizări acoperite, așa cum s-a întâmplat și în cazul unor secții din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, fiind de notorietate privatizarea laboratorului de analize sau înființarea unor secții mai mult private decât publice în cadrul celei mai mari unități sanitare din județ. Nu ne-am dori ca și Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie să ajungă pe mâna unor apropiați ai conducerii PSD-ului local și să fie transformat într-un tun imobiliar. Este binecunoscut faptul că parlamentarii PDL de Constanța au depus un amendament la legea bugetului, pentru acordarea de fonduri în valoare de 3,7 milioane de euro pentru repararea, modernizarea și dotarea  Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud. Înțelegem că parlamentarii USL Constanța nu au depus, așa ca  așteptăm decizia plenului, unde sperăm  să le  susțină pe cele propuse de PDL Constanța, mai ales că sunt în interesul comunității constănțene.  
Mai mult decât atât, nu ne explicăm de ce președintele Consiliului Județean, Nicușor Daniel Constantinescu,  care a criticat dur reformele în sănătate propuse de PDL, alege această strategie, în loc să rămână consecvent folosindu-se de influența pe care o are la centru și să fi rezolvat până acum situația dezastruoasă a Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie. Graba lui Nicușor Constantinescu ne întărește convingerea că soarta celor 10,8 hectare de teren este pecetluită ca urmare a demersului de desființare a spitalului", se transmite în comunicatul transmis de grupul consilierilor PDL Constanța. 




Comentează știrea

mal du mer
7 februarie 2013
aoleu

Nicușor tata - cum e cu regionalizarea aia ?? Parca nu era buna...? Te inroseai pe la TV Neptun (bineinteles) cu invitatul tau Liviu Dragnea ...tovarasu defapt. CA , CUM SA FACEM BULETIN LA BZ. ?? Mai stii ? Pacaleai pe mosi ca ii trimite BOC la ...Galati sa-si plateasca impozitu ?? Tu-va neamu in gura de hoti....acu ca e USL ...e bine cu regionalizarea, Dc nu mai faci galagie ca sa nu se intample asa ceva ...??

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : ARD s-a desființat după alegeri
Joi, 20 Ianuarie 2011
Stire din Social : "Nu vă bateți joc de noi!"
Pagina a fost generata in 0.4021 secunde