VideoLive Text Horia Constantinescu, despre PSD Constanţa: "Cred că m-am făcut înţeles că nu am venit să lupt împotriva Organizaţiei"

2486
9
Horia Constantinescu, despre PSD Constanţa:
În aceste momente candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, susține o conferinţă de presă în cadrul căreia vor fi dezbătute diferite teme de interes local.


Pentru început, el şi-a prezentat pe scurt activitatea de la ANPC şi a reamintit că zilele trecute a demisionat din funcţie pentru a se putea ocupa de campania electorală.
"Am demisionat deoarece trebuie să demonstrez că nu trebuie să imi ofer nicio plasă de siguranță. A trebuit să amân de la momentul desemnării până la data transmiterii demisiei pentru a putea pregăti un raport de activitate. Sunt câteva zeci de pagini. Suntem singura Autoritate care a înțeles să verifice fiecare activitate a fiecărui comisar. Înțeleg să am aceeași abordare și la Primăria Constanța. Comparația dintre cele două instituții este absolut obligatorie. Lucrurile sunt funcționale în ANPC. Am crescut exponențial de la o medie de 15 milioane lei încasată la undeva la 96 de milioane. Primaria în care am lucrat un an de zile nu poate răspunde niciunei exigențe cuantificabile", a declarat Horia Constantinescu.


În plus, el a vorbit despre relaţia sa cu Organizaţia PSD Constanţa. "Numirea mea a fost surprinzătoare. A fost propus Costin Răsăuțeanu, pe 9 februarie. Sper că m-am făcut înțeles, că n-am venit să lupt împotriva organizației PSD. Am intrat în această cursă electorală cu un minus, în sensul strategiei de comunicare. Știu că pot recupera prin felul meu de a fi, comunic constructiv. Cupșa și Stelian Ion ar fi în câștig pentru Politia Locală, se plimbă mult pe teren. Niciunul dintre ei nu am auzit să aibă o soluție, pentru că n-au reușit pe plan personal. Cu Felix Stroe, ori te înțelegi bine ori nu. Ori aluneci pe preșul din fața ușii, ori aluneci pe săpun. Mă simt tolerat în PSD. Mi-ar plăcea să înțeleagă toți colegii ca e un proiect bun pentru Constanța. Lămurirea unei situații trebuie să se petreacă după alegeri”, a spus Horia Constantinescu.


Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru vreo funcţie în PSD Constanţa, el a spus că nu are în vedere asemenea mişcare.
„Nu candidez pentru funcția de președinte al Organizației PSD Constanța. Nu am abilitățile necesare pentru a fi un bun politician. Spun lucrurilor pe nume, iar asta nu e o virtute. Nu știu dacă Dumitrache va avea contracandidat. E adevărat că aș fi vrut ca alți colegi, mai bine implicați, să aibă un cuvânt de spus. Voi fi un spectator cuminte, nu știu dacă o sa-mi iau popcorn, poate o înghețată și o sa urmăresc în calitate de spectator”, a spus Horia Constantinescu.


Ulterior, Horia Constantinescu a făcut referire la doi dintre contracandidaţii săi, Vergil Chiţac şi Stelian Ion, şi a spus că niciunul dintre ei nu a făcut ceva notabil în domeniul în care activează.


Printre altele, a lăsat de înțeles că a fost deranjat de unele declarații și a precizat că el "nu a fost ucenicul lui Chiţac", aşa cum ar fi spus primarul Constanței. 


Comentează știrea

George
17 aprilie

NU il votati pe acest interlop! Aduceti-va aminte de episoadele suprinse pe plaja, Recorder si asa mai departe! Constanta e in paragina, asta nu va schimba nimic nici in 10 ani.

Decebal
17 aprilie

L am cunoscut personal. Este un om rau, avar. Se bucura sa I faca pe altii sa sufere. Se hraneste cu suferinta altora, asa a dezvoltat sadismul.

Nelu
17 aprilie

Relație de slugoi!

Tomitan
17 aprilie

Cu ocazia candidaturii broscoiului asta o sa dispară psd din Constanța.. În afara de mazare care a făcut dar a și furat iar acum plătește smecheria dupa gratii restul sunt niște lingăi

Horica
17 aprilie

Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.

Ciortica
17 aprilie

este un derbedeu. Atat. Nu este decat un derbedeu. Este o rusine ca un asa individ a ocupat functii publice si are tupeul sa candideze la primaria Constanta. Dupa derbedeul Mazare acum sa vina derbedeul Hororica si toata banda lui de interlopi sa jefuiasca ce a mai ramas din patrimoniul constantenilor? Treziti-va constanteni ! Va ia drakul cu asta. Nu are nevoie decat de 4 ani sa vanda tot.

florin
17 aprilie

Dar echipa ta o sa fie supriza pt toata Constanta. Ce baieti ai tu nu are nimeni. De asta nici nu divulgi numele lor.pt ca stii ca din 20 la suta o sa ajungi la 5 la suta. O gasca intreaga de oameni cu caracter indoielnic si educatie 0. Ba chiar unul dintre ei alearga pe la Universitate sa isi scoata diploma sa poata sa il numesti. Eu stiu si cine te sustine si cine o sa fie in asa zisa echipa ta. Persoanele respective au o reputatie deloc buna iar educatia lor lasa de dorit mult. Nu are sens sa scriu aici ca nu citeste nimeni dar o voi spune tutror celor cu care voi avea discutii vis a vis de alegeri. Intr un top al optiunilor, personal, esti pe locul 4. Te bati cu Stelica pt locul 3. Cupsa este alt manglitor. Am sperat ca psd ul sa aduca candidat puternic dar a venit cu locul 4. Este clar ca Constanta este data pnl ului.

Virgil
17 aprilie

Horia, lasă nu fi supărat, ies primar și te angajez director la primărie fără examen, că am văzut că nu poți să iei un examen, chiar dacă concurezi de unul singur, așa că vezi ce faci în campanie sunt cu ochii pe tine, noncombat cum ne-am înțeles.

constanteanul
17 aprilie

Constantenii nu vor un drogat sa-i conduca. Curiozitatea mare este ce functie i se va da dupa esecul cu primaria. asta nu merita atata importanta. nici macar PSD nu baga bani in campanie pentru el

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3456 secunde