Județul Constanța se pregătește pentru situațiile de urgență

478
Reprezentanții Consiliului Județean Constanța (CJC) au lansat, ieri, proiectul "Achiziționare de echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență, acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat, în Regiunea Sud Est".

Potrivit protocolului, luni s-a semnat la Dobrich un proiect transfrontalier pentru situații de urgență, iar joia trecută, altul, reprezentanții CJC sperând ca aceste proiecte să continue și mai departe.

Reprezentanții CJC susțin că, lansarea acestui proiect reprezintă un pas important pentru Regiunea Sud Est și pentru cele șase județe componente.

În cadrul proiectului, Constanța va primi trei autospeciale pentru lucrul cu apă și spumă de capacitate mare, o autospecială de intervenție la accidente colective și pentru salvări urbane și o autospecială de cercetare. Totodată, va mai primi o autospecială pentru descarcerări grele, trei autospeciale de capacitate medie, două ambulanțe de prim ajutor și o ambulanță de reanimare. Pentru achiziționarea utilajelor vor fi organizate licitații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5291 secunde