Liberalii vor ca sâmbetele să fie plătite dublu

208
1
Liberalii vor  ca sâmbetele  să fie plătite dublu - iliebolojansambeteplatitedublu-1472392822.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a afirmat, ieri, că liberalii ar trebui să susțină modificarea Codului Muncii astfel încât zilele de sâmbătă să fie plătite dublu.

"Mie mi se pare cel puțin anormal ca dacă suntem rămași în urmă, să nu putem lucra și sâmbăta dacă vrem asta, dacă angajații vor să facă această chestiune și firmele să trebuiască să le dea două zile libere pentru că este un non sens atunci, nu mai pot lucra. Ar trebui să susținem modificarea Codului Muncii ca cine vrea să lucreze și sâmbăta să fie plătit dublu, dar atât. Este anormal cât timp nu ai angajați să nu ai pe cine angaja să nu poți să lucrezi zece ore la o firmă, dar să poți să lucrezi cu normă întreagă la o firmă și cu jumătate de normă la o altă firmă. În felul acesta eu cred că putem să creștem productivitatea, salariile, iar firmele noastre să se păstreze competitive în piețele europene", a spus Bolojan, la Liga Aleșilor Locali ai PNL.

El a apreciat că există forme artificiale de menținere a oamenilor în șomaj pe care PNL nu le poate susține. 

Comentează știrea

petrica
29 august 2016
si voi?

si voi ati inceput campania electorala!legea spune clar ca simbetele,duminicile,turele de noapte se platesc dublu dar cine tine cont de asta?poate vreti sa spuneti ca ve-ti controla ca legea sa fie aplicata si atunci este alta mancare de peste.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0798 secunde