Tinerii liberali din Constanța se pregătesc pentru "Școala de Vară" de la Eforie Nord

199
Tinerii liberali din Constanța se pregătesc pentru

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Județean Constanța al Tineretului Național Liberal s-au întâlnit, zilele trecute, în cadrul unei ședințe cu o parte din conducerea Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru a pune la punct împreună o serie de măsuri organizatorice în vederea evenimentelor care se vor desfășura, în perioada următoare, la Constanța.

Primul eveniment de mare amploare, anunțat de președintele Filialei TNL Constanța, consilierul județean Bogdan Bola, este Festivalul de Teatru pentru Tineret SEATHRE. Acesta se află la prima ediție și se va desfășura în perioada 22 - 28 august, urmând să se încheie cu un spectacol la Teatrul de Stat Constanța. Evenimentul, al cărui co-organizator este TNL Constanța, își propune să reînvie cultura în Constanța și să direcționeze tinerii către explorarea minunatei lumi a teatrului.

Tinerii liberali constănțeni au discutat și despre lansarea, în perioada imediat următoare, a unei platforme online construită pentru a veni în sprijinul constănțenilor, în vederea soluționării problemelor cu care aceștia se confruntă.

Nu în ultimul rând, s-au purtat discuții și despre evenimentul anual "Școala de vară TNL", care va avea loc în perioada 8 - 11 septembrie, în stațiunea Eforie Nord. La eveniment, vor participa peste 400 de tineri liberali din întreaga țară, alături de membrii Biroului Național de Tineret al PNL și reprezentanți ai conducerii Partidului Național Liberal și ai Filialei PNL Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4484 secunde