Marcel Ciolacu speră ca problema preţurilor materialelor de construcţie să fie rezolvată rapid

125
Marcel Ciolacu speră ca problema preţurilor materialelor de construcţie să fie rezolvată rapid - ciolacuordonanta-1649182309.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că prioritatea Guvernului este ordonanţa referitoare la preţurile materialelor de construcţie.

„Cea mai importantă ordonanţă în acest moment este ordonanţa cu preţurile la materialele de construcţie. Toată România este blocată la investiţii din cauza acestor scumpiri la materialele de construcţie, care nu este din cauza vreunei guvernări, ci a unui război tembel în Ucraina. Prioritatea numărul unu este această ordonanţă şi trebuie introdusă în şedinţa de guvern. Sper ca în această săptămână să primească toate avizele şi să intre în şedinţa de guvern apoi”, a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Marcel Ciolacu a mai adăugat: „Multe din aceste măsuri au fost discutate în spaţiul public, cele cu voucherele, vedem la transportatori cum facem deducerea pentru anumite accize şi distribuitori. Toate intră în acest pachet. Unele au fost deja convenite în coaliţie, aproape 17 miliarde de lei, din aceste 17 miliarde - 7 miliarde vor fi pe fonduri europene, din exerciţiul financiar 2016-2020”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4649 secunde