Ministrul Agriculturii, maraton de verificare a culturilor din țară

174
Ministrul Agriculturii, maraton de verificare a culturilor din țară - ministru-1657460640.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a ieșit pe teren pentru a verifica situația culturilor din țară afectate de caniculă și temperaturile ridicate. Acesta a transmis mai multor fermieri că îi va ajuta să acceseze fonduri pentru sisteme de irigații care să le salveze recoltele, potrvit Antena3.ro

Petre Daea a povestit astăzi, într-un mesaj publicat pe Facebook, despre o vizită pe care a făcut-o în județul Iași, acolo unde a cunoscut un tată și doi băieți fermieri.

”La ora 9 în Trifești, județul Iași! Dis-de-dimineață m-am dus la o fermă zootehnică din Trifești, județul Iași, văzând la lucru o familie de fermieri, tată și 2 băieți, care s-au îndrăgostit de munca câmpului și de creșterea animalelor.

În fața grajdului, în haine de lucru, nebărbierit, cu aparatul de ras închis în trusa personală pe care nu a deschis-o din dorința de a nu trezi soția și copilul la ora plecării la serviciu, fermierul Burcuş Bogdan de 38 de ani era în fermă la muncă, de 6 ore, pentru a coordona activitățile zilnice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4559 secunde