Ministrul Culturii: ”Mare succes românesc! A doua cea mai de succes expoziție, din toate timpurile”

213
Ministrul Culturii: ”Mare succes românesc! A doua cea mai de succes expoziție, din toate timpurile” - luci-1666892745.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a participat la expoziția ”Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane” a Muzeului Național de Arheologie din Madrid, potrivit Antena3


"A doua cea mai de succes expoziție, din toate timpurile, a Muzeului Național de Arheologie din Madrid a fost expoziția "Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane". Mare succes românesc!


Astăzi, această expoziție, redenumită "Dacia. Ultima Frontieră a Romanității", își deschide porțile la parterul Muzeului Național de Istorie din București.

La vernisaj au fost prezenți și Andrés Carretero Pérez, directorul MNA Madrid, care a fost decorat de Președintele României cu Ordinul Meritul Cultural. De asemenea, a fost prezent și Dl. Stéphane Verger, directorul Muzeului Național Roman de la Roma.


Un cuvânt de mare apreciere d-lui Florin Pârlea, fondator și președinte al Fundației "Prietenii MNIR", o minunată inițiativă, demnă de a fi urmată și în cazul altor instituții!

Cele mai calde felicitări d-lui director Ernest Oberlander, ES d-nei Ambasador Gabriela Dancău, la vernisajul spaniol, ambasadoare la Madrid, acum la Roma, întregului colectiv al MNIR, partenerilor din țară.

Vom vedea această expoziție la Roma în 2023? Sigur!", a spus ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5112 secunde