Ministrul Udrea organizează "Ziua documentelor deschise" în Parlament

2799
Ministrul Turismului, Elena Udrea, susține că va veni la Parlament marți și joi cu documentele legate de contractele încheiate de minister pentru a arăta că acuzele legate de lipsa de transparență a acestuia sunt nefondate, acces la "Ziua documentelor deschise" având publicul larg, precum și toți parlamentarii și jurnaliștii.
Într-un comunicat al Ministerului Turismului se precizează că Elena Udrea va prezenta public, marți și joi, toate documentele referitoare la acțiunile de promovare a turismului desfășurate pe durata mandatului său.
"Ziua documentelor deschise" se va desfășura, de fapt, în două zile. Prima dată, Udrea va prezenta documentele marți la sala grupului deputaților PD-L din Palatul Parlamentului, sala 1M, începând cu ora 17.00. Ministrul va relua demersul joi.
Comisia de anchetă a modului în care Ministerul Turismului a cheltuit banii publici a continuat ieri audierile reprezentanților firmelor implicate în contractele cu ministerul, respectiv Amalia Năstase, ca reprezentant al Eventures Concept Solution, și reprezentantul BRD.
Amalia Năstase a ajuns la audieri, în timp ce BRD a transmis Comisiei de anchetă, în cursul dimineții de ieri, o serie de documente în privința cărora a precizat că au caracter confidențial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2315 secunde