Nicolae Ciucă: „Fiecare dintre noi poate contribui la o Românie mai curată”

225
Nicolae Ciucă: „Fiecare dintre noi poate contribui la o Românie mai curată” - ciuca-curatenie-1701348613.jpg

Articole de la același autor

Sistemul de Garanţie-Returnare pentru ambalaje este destinat să acopere colectarea şi reciclarea a aproximativ 7 miliarde de pet-uri pe an, a declarat preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, subliniind că fiecare cetăţean, prin implicarea în acest proiect, poate contribui o Românie mai curată din punct de vedere al mediului înconjurător.

El a participat, joi, alături de ministrul Mediului, Mircea Fechet, la evenimentul prilejuit de punerea în funcţiune a Sistemului de Garanţie-Returnare la nivel naţional.

„Practic, prin acest proiect reuşim să punem în valoare angajamentul nostru pentru a avea o abordare cât se poate de prietenoasă cu mediul, să reuşim să colectăm mai multe deşeuri. Din discuţiile pe care le-am avut cu specialişti în domeniu, de la Ministerul Mediului, acest proiect este destinat să acopere colectarea şi reciclarea a aproximativ 7 miliarde de pet-uri pe an, ceea ce este foarte important, atât pentru mediu, cât şi pentru economie. Ştiu că prin acest demers, dincolo de menirea aceasta de a face şi a conştientiza ca fiecare dintre noi să avem o abordare cât se poate de prietenoasă cu mediul, şi prin demersurile noastre, ale fiecăruia dintre noi, să putem să contribuim la acest proiect şi să putem să ne bucurăm de o Românie mai curată”, a declarat Nicolae Ciucă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1067 secunde