Paul Stănescu susţine că nu sunt probleme în privinţa rotaţiei guvernamentale

533
1
Paul Stănescu susţine că nu sunt probleme în privinţa rotaţiei guvernamentale - paulstanescu-1676485989.jpg
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, ieri, că nu are nicio emoţie cu privire la rotaţia guvernamentală şi la desemnarea lui Marcel Ciolacu ca premier, iar cine va băga beţe în roate va răspunde atât politic, cât şi electoral.

„Ultima obsesie născută în spaţiul public - dacă se va face sau nu rotaţia - riscă să alimenteze o falsă percepţie a unei viitoare crize politice. Iar românii şi mediul de afaceri nu au nevoie de o grijă în plus. Eu sper că astăzi nu există oameni politici care doresc ca România să se întoarcă la harababura de dinainte de intrarea PSD la guvernare. E păcat să intoxicăm cetăţenii cu discuţii fără substanţă, în condiţiile în care există un protocol clar asumat. Nu avem nicio emoţie cu privire la rotaţia guvernamentală şi la desemnarea lui Marcel Ciolacu ca premier. Acest protocol şi respectarea lui au asigurat o guvernare bună, până acum, protecţie pentru persoanele vulnerabile şi stabilitate economică pentru mediul de afaceri”, a afirmat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis nu va intra într-un joc iresponsabil, în acest context regional şi internaţional instabil.

„România este văzută acum ca un pilon de stabilitate regională, când toţi vecinii noştri au probleme mari: în Ucraina este război, în Republica Moldova premierul şi-a dat demisia, Bulgaria nu are Guvern de câteva luni deja, Serbia este pe punctul de a intra într-un nou conflict în Kosovo, iar Ungaria face un joc dublu în cadrul UE. Un blocaj politic la Bucureşti ar însemna scufundarea întregii regiuni în haos, numai bun pentru forţele antidemocratice care stau la pândă”, a transmis secretarul general al PSD.


Pe de altă parte, Paul Stănescu a precizat că social-democraţii lucrează la un program de guvernare optimizat, bazat pe ce a mers bine în ultimul an, dar şi pe „corectarea unor erori”.



Comentează știrea

Lambru
16 februarie 2023
Hotul de Stanescu cu rotativa.

Mai Hotiilor ati paradit tara si poporul roman de 33 de ani,Nenorocitilor,numai manipulati si manevrati poporu iati saracit si adusi in sapa de lemn mai Tractoristule PSD-ist.

Pagina a fost generata in 0.5339 secunde