În ședința Biroului Permanent Județean de vineri,

PD-L Constanța și-a stabilit echipa de modificare a statutului partidului

2666
PD-L Constanța și-a stabilit echipa de modificare a statutului partidului - f4ed67f25c69955bae7553ad4cd2ff0d.jpg

Articole de la același autor

După o pauză de două săptămâni, Biroul Permanent Județean al PD-L Constanța s-a reunit, vineri după-amiază, într-o ședință. Pe ordinea de zi a evenimentului
s-au aflat, conform explicațiilor liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, două teme și anume stabilirea echipei care va centraliza toate sugestiile și propunerile de modificare a statutului partidului, dar și amânarea de a trimite la centru o listă cu nominalizările pentru eventualele fotolii de secretari de stat care ar putea reveni organizației de la malul mării.
Potrivit declarațiilor lui Banias, echipa care va centraliza propunerile de modificare a statutului PD-L-ului este formată din cei trei deputați democrat-liberali constănțeni - Maria Stavrositu, Zanfir Iorguș și Constantin Chirilă -, Senol Zevri și Mihai Petre. Din echipă face parte și președintele Organizației Județene a PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias. El a ținut să precizeze, însă, că toți pedeliștii constănțeni sunt așteptați cu propuneri în ceea ce privește modificarea statutului. Acestea vor fi luate în discuție în contextul reunirii tuturor parlamentarilor PD-L, alături de liderii partidului, la Poiana Brașov, la finele acestei luni. În ceea ce-l privește, senatorul Banias a menționat că va propune ca statutul PD-L să fie modificat în ideea în care alegerile interne să se deruleze de jos în sus, adică din teritoriu spre centru, începând cu filialele comunale și orășenești și continuând cu organizațiile municipale și județene.
Tot în ședința de vineri s-a decis ca lista cu nominalizările pentru funcția de secretar de stat să nu fie trimisă la centru până când, susține Banias, "negocierile dintre PD-L și UDMR nu vor fi finalizate, astfel încât să se știe exact ce posturi revin organizației de la Constanța, dacă revin". Din acest punct de vedere, liderul democrat-liberalilor constănțeni a afirmat și că, în ședința de vineri, niciun pedelist nu și-a mai exprimat oficial dorința de a ocupa un fotoliu de secretar de stat. Reamintim că până în acest moment cei care și-au anunțat intenția în acest sens sunt Dorel Onaca, Romulus Mincă, Dumitru Nancu, Emilia Murineanu, Laurențiu Mironescu și Iancu Stavrositu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde