Perioada de recenzare a populației s-a prelungit până la data de 31 iulie

177
Perioada de recenzare a populației s-a prelungit până la data de 31 iulie - recenzor-1658430881.jpg
acum să se autorecenzeze ori să fie recenzate o pot face până la sfârșitul lunii iulie. Pe scurt, aveți posibilitatea de a merge în cel mai apropiat centru fix de recenzare de pe raza teritorială a municipiului Constanța. În locația aleasă de dumneavoastră veți primi îndrumări și veți fi recenzat de către personalul de specialitate. 


Cele opt centre unde vă puteți prezenta sunt: sediul UJIR (Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului) de pe bulevardul Tomis, nr. 51; Termoficare Constanta, strada Brizei nr.18 Bl. FD7, Sc. B, Parter; agenţia SPIT nr. 6, (bulevardul Tomis nr. 112); agenţia SPIT nr. 3, Tomis Mall (ultimul etaj); agenţia SPIT nr. 4 Soveja (strada Soveja nr. 104); Centrul Informare Cetăţeni City Park (ultimul etaj); Complexul Agroalimentar din piața Tomis 3; 


Centrul Comercial Vivo Mall. De asemenea, recenzarea în teren continuă. Aveți la dispozitie mai multe opțiuni facile de a vă recenza: fie veți fi contactat la domiciliu sau veți primi acasă o însțiințare cu numărul de telefon al recenzorului de circumscripție prin care veți stabili împreună data și ora la care veți fi prezent la locație ori aveți posibilitatea de a solicita sprijin prin serviciul Call Center la 0314.338.333. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.568 secunde