Ponta spune că fără PSD nu câștigă nimeni prezidențialele

141
Ponta spune că fără PSD nu câștigă nimeni prezidențialele - ponta-1365512574.jpg
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou că intenționează să îl sprijine pe Crin Antonescu pentru funcția de președinte, dar că se va "ascunde" dacă sondajele ar arăta că îi afectează acestuia campania, adăugând însă în același timp că "fără PSD nu câștigă nimeni prezidențialele".

El a afirmat din nou, la RTV, că va avea grijă să nu îl tragă în jos pe liderul PNL, Crin Antonescu, în campania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, menționând însă că, potrivit ultimelor sondaje, nu este chiar "o piatră de moară" pentru acesta.

"Dacă cumva - deocamdată, lucrurile nu arată așa în sondaje, mai degrabă arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu - dacă până la anul, în toamnă, voi fi o ghiulea de picior, în mod sigur mă voi ascunde, nu vin să-l trag în jos. Pe de altă parte, însă, fără PSD nu câștigă nimeni prezidențialele. Apreciez că domnul Antonescu a vorbit de mine, nu de PSD", a spus Ponta.

Atenționat că președintele Traian Băsescu a cîștigat de două ori alegerile prezidențiale fără PSD, Ponta a răspuns că acest lucru nu se mai întâmplă.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a mai declarat că dacă ajunge la concluzia că succesul candidaturii sale la Președinție depinde de a umbla sau nu de mână cu premierul Victor Ponta, nu va mai candida.

El a susținut că i-a transmis personal lui Victor Ponta, deși acesta "poate nu o crede", faptul că scopul său ultim nu este acela de a ajunge președinte al României indiferent cum și în orice situație.

Președintele PNL a ținut să sublinieze faptul că actualul premier a ajuns în funcție și pentru că el i-a fost alături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3109 secunde