Predoiu: Rectificarea este o baronizare bugetară

63
Predoiu: Rectificarea este o baronizare bugetară - rectificareaatalinpredoiu-1438079656.jpg

Articole de la același autor

Rectificarea bugetară făcută de Victor Ponta este de fapt o ''baronizare bugetară", susține prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, potrivit căruia Guvernul ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă "baronilor din PSD".

"Antreprenoriatul și capitalul românesc au nevoie de un Guvern serios care să nu amăgească cu măsuri temporare, care nu pot fi susținute pe termen lung, un Guvern serios care menține pe termen lung cadrul fiscal. Ceea ce vedem însă în rectificarea bugetară făcută de Ponta (de fapt de Dragnea) este de fapt o 'baronizare bugetară'. Guvernul lui Ponta ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă baronilor din PSD. 'Rectificarea — amețeală' bugetară este o altă dovadă a lipsei de onestitate a Guvernului lui Ponta", precizează Predoiu, într-un comunicat de presă.

De asemenea, el afirmă că solicitarea PNL privind demisia lui Victor Ponta nu este ''stupidă'', așa cum susține premierul în funcție, pentru că acesta nu mai are credibilitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4284 secunde