Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Ce s-a hotărât

222
Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Ce s-a hotărât - cosa-1647878726.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 21 martie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea votării Hotărârii nr. 24. Aceasta prevede actualizarea locațiilor temporare pentru cazarea, pe teritoriul județului Constanța, a cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Astfel, până în acest moment, au fost identificate 53 de locații temporare de cazare, însumând peste 2.100 de locuri. Lista cu locațiile identificate va putea fi actualizată ori de câte ori va fi necesar, în funcție de situația operativă din județ.

În cursul zilei de astăzi, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a trimis, în județul Constanța, cazarmamentul solicitat anterior, prin Hotărârea CJSU nr. 17/07.03.2022.

Astfel, au fost recepționate următoarele cantități:

Paturi - 400

Saltele de pat - 400

Perne - 400

Pături - 400

Saci de dormit - 400

Cearșafuri - 800

Fețe de pernă - 800

Acestea au fost distribuite în următoarele locații: Sala Sporturilor Năvodari, Centrul de Tineret Lumina, Palatul Copiilor Constanța, Școala Gimnazială nr. 29 Constanța și Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde