Prefectura Constanța a identificat o serie de nereguli la Primăria Ion Corvin

1136
În urma unor verificări efectuate de către Prefectura Constanța la Primăria Ion Corvin, echipa de control a identificat mai multe nereguli în activitățile și acțiunile desfășurate de către administrația locală.
Prefectul Claudiu Palaz a explicat, într-o conferință de presă, că acțiunea a început în această săptămână, astfel de verificări urmând să continue și la celelalte primării.
La Ion Corvin, prefectul a semnalat, în primul rând, neregulile în distribuirea ajutoarelor trimise de către Guvernul României.
Echipa Prefecturii a mai constatat că reprezentanții Primăriei lăsau libere o serie de numere în Registrul de intrări și ieșiri al instituției. "În cazul în care vrei să îți acoperi deficiențele, dai număr la adeverințe retroactiv pentru a acoperi activitățile sau neregulile", a explicat Palaz. El a mai spus că numerele au fost anulate din registru.
Claudiu Palaz a adăugat că, după ce va fi finalizat raportul de control, Prefectura va solicita intervenția și celorlalte instituții abilitate să rezolve toate neregulile descoperite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3839 secunde