Premierul României, Victor Ponta, susține că i-a fost amenințată familia

239
Premierul României, Victor Ponta, susține că i-a fost amenințată familia - pntaa70472900-1341601850.jpg
În conferința de presă susținută după suspendarea președintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a declarat că i-a fost amenințată familia de curând, însă că a decis să nu facă public acest lucru până acum.

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o conferință organizată vineri seara, după suspendarea președintelui, că ar fi primit amenințări la adresa familiei sale. Ponta a adăugat însă că nu a vrut să facă public acest lucru înainte de votul din Parlament pentru suspendarea președintelui.

"Familia mea a primit amenințări, copilul meu a fost amenințat", a afirmat Ponta. El a explicat că a sesizat structurile abilitate ale statului fără a face public acest lucru înainte de votul pe suspendare și a adăugat că familia sa a primit protecția necesară.

"Consider că violența de limbaj generează și violență reală. Apelul meu a fost către liderii PDL că violența extremă pe care au folosit-o în ultimele zile duce inevitabil și la altceva. Nu voi folosi niciodată acest tip de limbaj și voi lua toate măsurile ca premier ca toată campania să se desfășoare legal, fără incidente", a mai spus premierul Victor Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3667 secunde