Victor Ponta: Am primit din nou din partea lui Băsescu scrisoarea cu demisia. Este o isterie națională

358
Victor Ponta: Am primit din nou din partea lui Băsescu scrisoarea cu demisia. Este o isterie națională - ponta-1341247437.jpg
Premierul Ponta a spus miniștrilor că a primit din nou din partea președintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care șeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituția, șeful Guvernului spunând că dezvăluie acest lucru pentru a opri "isteria națională" creată pe această temă.

Președintele Traian Băsescu i-a înmânat lui Victor Ponta un dosar roșu, astăzi, la Cotroceni, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Educației, șeful statului și premierul purtând apoi o scurtă discuție.

La finalul ceremoniei, președintele Băsescu i-a salutat pe președinții Camerelor Parlamentului, Vasile Blaga și Roberta Anastase, apoi s-a oprit lângă premierul Victor Ponta.

Băsescu a primit un dosar roșu de la șefa de protocol de la Cotroceni. Președintele a fluturat dosarul de câteva ori, iar apoi i l-a înmânat premierului.

Băsescu și Ponta au avut apoi și un schimb de replici de aproximativ 30 de secunde.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a depus, astăzi, la Cotroceni, în prezența președintelui Traian Băsescu, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Educației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde