Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a fost în vizită de lucru la Edificiul Roman cu Mozaic

582
Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a fost în vizită de lucru la Edificiul Roman cu Mozaic - 36798877167729855445103956646698-1692191647.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de restaurare a Edificiului Roman cu Mozaic avansează cu pași rapizi și se îndreaptă se îndreaptă spre finalizare. Este concluzia la care a ajuns președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Mihai Lupu, în urma unei vizite de lucru la fața locului.

Președintele CJC a fost încântat să remarce, încă o dată, evoluția lucrărilor fin cadrul proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic”.

„La fiecare vizită a șantierului de lucru, constat o mobilizare exemplară în ceea ce privește restaurarea, consolidarea, protecția și conservarea monumentului istoric Edificiul Roman cu Mozaic. Lucrările avansează rapid și am primit asigurări din partea constructorului că vor fi duse la capăt, cu perseverență și implicare”, a declarat Mihai Lupu.

De asemenea, președintele a remarcat că, în momentul de față, la Edificiului Roman cu Mozaic se lucrează, în paralel, atât la interior, cât și la exterior. Se vopsesc balustrada și planșeul casetat și se lucrează la sablarea și refacerea rosturilor zidurilor exterioare. În același timp, se lucrează la suprafața vitrată și la pardoselile exterioare.

„Personal, sunt nerăbdător să văd acest obiectiv restaurat și redat patrimoniului cultural istoric al județului nostru. Iar vestea bună este că nu va mai dura foarte mult până când ne vom putea bucura cu toții de frumusețea și semnificația istorică a acestui deosebit monument”, a mai precizat Mihai Lupu, președintele CJC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6847 secunde