Prim-ministrul Nicolae Ciucă este sigur că valul cinci se află pe o pantă descendentă

321
Prim-ministrul Nicolae Ciucă este sigur că valul cinci se află pe o pantă descendentă - ciucaval5-1645633018.jpg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri că a fost făcută o analiză privind evoluția pandemiei și că valul cinci este pe linie descendentă. În acest context, el a spus că în perioada imediat următoare, vor fi luate măsuri care să se preteze la situația concretă.

„Având în vedere evoluția situației pandemice, am discutat și am spus public că urmează să desfășurăm o analiză după data de 15 februarie, la nivelul Ministerului Sănătății și al celorlalte instituții implicate în gestionarea crizei pandemice. Aceste evaluări au avut loc.

Este foarte clar în momentul de față că în momentul de față, în ceea ce privește valul cinci am intrat pe o linie descendentă. Am discutat cu ministrul Alexandru Rafila, urmând ca în perioada imediat următoare, ținând cont de faptul că la începutul lunii martie urmează să își înceteze efectele hotărârii de guvern, să avem o analiză cât se poate de concretă și să venim cu măsuri care să se preteze la nivelul situației concrete.

Există foarte multe așteptări din partea populației. Ieri am avut peste 14.000 infectări, avem în continuare peste 1.000 la ATI, dar așa cum am înțeles de la ministrul Sănătății, există speranța ca în perioada următoare această tendința să fie în continuare descrescătoare, ceea ce poate genera un alt set de măsuri pe care să îl avem în vedere la nivelul guvernului”, a declarat Nicolae Ciucă în ședința de guvern.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3392 secunde