Primăria Cernavodă vine în ajutorul cetăţenilor care vor să îşi ducă maşinile la casat

216
Primăria Cernavodă vine în ajutorul cetăţenilor care vor să îşi ducă maşinile la casat - cernavoda-masini-1677850480.jpg
Administrația Publică Locală Cernavodă aduce la cunoștință proprietarilor de autovehicule foarte vechi și nefuncționale că va participa la „Programul privind casarea autovehiculelor uzate” pentru a veni în sprijinul locuitorilor orașului, fiind o oportunitate pentru posesorii de mașini mai vechi de 15 ani să beneficieze de suma de 3.000 lei.

Cetățenii care vor depune dosarul pentru acest program nu vor fi nevoiți să folosească această sumă pentru a achiziționa un autoturism nou.

Este considerat eligibil proprietarul de autovehicul uzat care îndeplineşte mai multe condiţii la data solicitării stimulentului pentru casare.

Propietarul trebuie să fie persoană fizică cu domiciliul în România şi să aibă domiciliul pe raza teritorială a UAT Cernavodă. De asemenea, acesta trebuie să deţină în proprietate un autovehicul uzat înmatriculat pe numele său de cel puţin cinci ani şi se află în evidenţele fiscale ale UAT Cernavodă.

Totodată, nu trebuie să fie înregistrat cu obligaţii restante de plată a taxelor, impozitelor, amenzilor şi contribuţiilor către bugetul de stat şi bugetul local, conform prevederilor legale în vigoare.

Cererile, însoțite de documentele justificative ce atestă întrunirea condițiilor de mai sus, se vor depune la Primăria orașului Cernavodă, la Serviciul Impozite și Taxe, începând cu luna martie 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6179 secunde