Primăria Constanța începe distribuirea pachetelor pentru pensionari

486
1
Primăria Constanța începe distribuirea pachetelor  pentru pensionari - clubulpensionarilorpachete9-1444924704.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 - 23 octombrie, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Constanța oferă pachete cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, persoanelor cu handicap și persoanelor beneficiare de venit minim garantat.

Pachetele vor fi distribuite în intervalul orar 8.00 - 14.00, în următoarele puncte din municipiul Con-stanța: Str. Răscoala din 1907 - Piața Unirii, Str. Eliberării Nr. 8, Bl. I - la Clubul Pensionarilor, Str. Cișmelei Nr.16 - la Clubul Pensionarilor, Tomis II - Bulevardul Tomis Nr. 211, Bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor, Piața CET, aleea Egretei Nr. 2 - la Clubul Pensionarilor, Bulevardul 1 Mai Vechi (Poar-ta 6) - la Clubul Pensionarilor, Str. Dezrobirii Nr. 123, Bl. IS - la Clubul Pensionarilor, Șoseaua Mangaliei Nr.86 - la Clubul Pensionarilor, Duiliu Zamfirescu Nr. 4 - la Clubul Pensionarilor și Clubul pentru persoane cu handicap - Piața agroalimentară Tomis III.

Totodată, beneficiarii de venit minim garantat vor ridica pachetele cu alimente numai de la Clubul Pensionarilor situat pe strada Duiliu Zamfirescu Nr. 4. De asemenea, persoanele cu handicap și persoanele fără venit care au vârsta de peste 60 de ani vor ridica pachete cu alimente numai de la Clubul pentru persoane cu handicap situat în Piața Agro-alimentară Tomis III, în spatele magazinului Mega Image.

Pachetele cu alimente conțin un pui, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină și un kilogram de orez.

Din pachet va lipsi, de această dată, litrul de ulei. Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că, din cauza secetei care a mărit prețul uleiului, pachetele care vor fi oferite, cât de curând, de Primăria Constanța nu vor conține, ca de obicei, acest aliment, deoarece ofertele au crescut față de cele primite la începutul anului. Șeful administrației publice locale a declarat că instituția va achiziționa separat uleiul, iar în momentul în care acesta va fi pe stoc, oamenii îl vor primi retroactiv și pentru lunile în care nu s-a distribuit.

Totodată, Făgădău a spus că se discută posibilitatea ca, pe viitor, pachetele alimentare să fie înlocuite cu vouchere pe baza cărora pensionarii să meargă și să-și cumpere ce alimente vor de la magazine. 

Comentează știrea

andrei
20 octombrie 2015
mai e si altceva

Modul de distributie este organizat cu acelasi dezinteres de catre Primaria Constanta. Distributia acestor pachete in zonele rezidentiale creaza mari probleme locatarilor din aceste zone. La punctul din Duiliu Zamfirescu se blocheaza strada , mizerii , fecale, gunoaie. O gloata adunata electoral, care daca atit stie atit face. Se aduna la coada cu o seara inainte, la taifas, la un paharel,deranjind locatarii din zona care din gresala mai si muncesc, au copii la scoala. In urma numeroaselor sesizari pentru reglementarea situatiei primaria nici nu vrea sa auda. Sa stii domnule primar ca si cetatenii nesubventionati au drepturi , iar dumneata nu trebuie sa incalci legea prin orice masura pe care o adopti.Legea privind ordinea publica nu conteaza la Constanta ? Daca tot dai pachete din banii mei , macar lasa-ma sa traiesc normal.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde