Primăria Constanța, pași rapizi pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi”

449
Primăria Constanța, pași rapizi pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” - primarie-stadion-1686314449.jpg

Articole de la același autor

UAT Municipiul Constanta reprezentată prin primarul Vergil Chitac, titular al proiectului: „Desființarea construcțiilor existente pe amplasamentul Complexului Stadion Gheorghe Hagi”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Str. Primăverii, nr. 2 – 11, județul Constanța, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Desființarea construcțiilor existente pe amplasamentul Complexului Stadion Gheorghe Hagi”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Str. Primăverii, nr. 2 – 11, județul Constanța.

„Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța”, arată Primăria Constanța.

Primarul Vergil Chițac anunțase anterior că: „După ce primim avizul de la Mediu pe proiectul de demolare, emitem rapid autorizația de demolare și firma care a câștigat contractul va demola. Ca termen de finalizare a demolării, avem luna septembrie”, a spus primarul Constanței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1644 secunde