Primăria Cumpăna facilitează servicii medicale gratuite pentru locuitori

125

Articole de la același autor

Din dorința de a veni în întâmpinarea localnicilor cu servicii medicale complexe, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a încheiat o colaborare cu Centrul Multifuncțional Flora Mamaia și cu sprijinul Spitalului Privat Isis reprezentate legal de medicul Mohamed Zaher.

"Colaborarea are drept scop demararea unei campanii de consultații de specialitate pentru toate persoanele din localitatea Cumpăna. Prin această campanie, se oferă transportul și accesul gratuit la serviciile medicale furnizate de o gamă largă de specialități cum ar fi neurologie, reumatologie, medicină internă, cardiologie, endocrinologie, ortopedie, ORL, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală", a declarat primarul comunei Mariana Gâju.

Șeful administrației publice locale a mai explicat că toți cei care doresc să beneficieze de această oportunitate se pot înscrie la sediul Centrului multifuncțional de asistență socio-medicală (fostul dispensar) din localitate, unde se vor face programările pentru toate specialitățile.

Campania se adresează tuturor locuitorilor din Cumpăna, respectiv, copii, tineri, adulți, persoane vârstnice asigurate sau neasigurate la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8372 secunde