Primăria Mangalia a pus gând rău cablurilor de pe stâlpii şi clădirile din localitate

397
Primăria Mangalia a pus gând rău cablurilor de pe stâlpii şi clădirile din localitate - mangaliacabluri-1624466184.jpg
Oraşul Mangalia are un aspect viu şi acest lucru se întâmplă şi datorită autorităţilor locale din zonă. Chiar şi în aceste condiţii, există şi probleme, aşa cum se întâmplă în majoritatea localităţilor.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că mai multe echipe ale primăriei se ocupă de demontarea cablurilor electrice care oferă un aspect inestetic.

„Începând de astăzi (n.r. miercuri), echipele Primăriei Mangalia lucrează la îndepărtarea cablurilor inestetice, amplasate neconform pe stâlpii de iluminat public și pe clădiri. De-a lungul timpului, unele firme de utilități au întins astfel de cabluri, în diferite locuri din oraș, fără avizul autorităților sau fără a le îndepărta pe cele vechi. Prin acest demers, dorim să îmbunătățim aspectul domeniului public, dar mai ales să reducem riscul de accidente, cauzate de cablurile rupte, de pe stâlpi. Vă informez, totodată, că proiectele europene în derulare prevăd îngroparea tuturor cablurilor, așa cum s-a întâmplat deja în Saturn și Neptun”, a scris primarul Cristian Radu pe pagina sa oficială de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5406 secunde