Primăria Medgidia începe distribuirea pachetelor cu alimente pentru persoanele cu dizabilităţi

252
Primăria Medgidia începe distribuirea pachetelor cu alimente pentru persoanele cu dizabilităţi - medgidiadistribuirealimente-1652795412.jpg
Începând de miercuri, 18 mai 2022, Primăria Municipiului Medgidia va demara campania de distribuire a ajutoarelor alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, conform OUG nr. 84/21.05.2020 privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului „Ajutorarea Persoanelor Defavorizate” POAD, pentru persoanele încadrate în gradul grav de handicap, în limita stocului disponibil.
 

O cutie cu alimente va conţine 5 pachete de un kilogram cu făină, 4 pachete de un kilogram cu mălai, 2 pungi cu paste făinoase, 4 sticle de un litru cu ulei, 2 pachete de un kilogram cu zahăr, 4 pachete de un kilogram cu orez, 5 conserve cu carne de vită şi 3 cu carne de porc, 5 conserve cu pateu de porc şi 2 sticle cu compot din fructe.


Alimentele se vor distribui în sediul S.C. Dobrogea SA, situat în str. Independenței, nr. 4, Medgidia, județul Constanța, de luni până vineri, între orele 09.00 -13.00.


Distribuirea alimentelor se va face pe baza certificatului de încadrare în grad de handicap valabil la data distribuției (copie) și a actului de identitate (copie). Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor către locuinţe.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3813 secunde