Primăria Năvodari continuă să desfăşoare lucrări de salubrizare a oraşului

245
Primăria Năvodari continuă să desfăşoare lucrări de salubrizare a oraşului - navodarilucrarinou-1668012474.jpg
Administraţia locală din Năvodari continuă să cosmetizeze oraşul, astfel că echipele acesteia se află zilnic pe stradă pentru a duce proiectele la bun sfârşit. Astfel, în Mamaia Nord s-au înlocuit indicatoarele rutiere în zona Depozit 10, iar pe lângă acestea s-au mai montat altele noi. Pe bulevardul „Năvodari”, la staţia nouă de autobuz, s-a trasat un pre-marcaj pentru trecerea de pietoni, în timp ce pe strada „Ceferistului” s-a montat un calup de bordură.

Terenul de pe strada „Tineretului” s-a igienizat şi s-a pregătit în vederea gazonării, iar pe străzile „Mesteacănului” şi „Viitorului” s-au efectuat lucrări de frezare.


Pe strada „Mării” s-au ridicat coroanele copacilor existenţi şi s-a salubrizat gardul viu, iar în parcul de la P-uri şi în zona „Troiţă Pod” s-au efectuat lucrări de salubrizare şi greblare.

De asemenea, s-a reparat mobilierul stradal în mai multe zone din oraş şi s-au efectuat lucrări de pregătire a trandafirilor pentru sezonul rece pe străzile „Constanţei” şi „Taşaul”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6425 secunde