Primăria Saraiu curăţă cimitirele şi curţile bisericilor din localitate

154
Primăria Saraiu curăţă cimitirele şi curţile bisericilor din localitate - saraiucuratenie-1665674012.jpg
Administraţia locală din comuna Saraiu are întotdeauna grijă ca localitatea să fie curată şi astfel cetăţenii care locuiesc acolo să se simtă cât mai bine. În această perioadă, Primăria Saraiu se ocupă de curăţenia cimitirelor din localitate şi reprezentanţii acesteia nu se dau la o parte din calea muncii.

Mai mult, primarul Dorinela Irimia se implică direct în această activitate şi chiar a anunţat acţiunea pe pagina sa personală de Facebook.

„Echipa Primăriei Saraiu continuă lucrările de curățenie în cimitire.

La inițiativa mea, de câteva zile a început o amplă acțiune de curățenie în cimitirele comunei Saraiu, curtea bisericilor, parcurilor aflate în administrarea noastră. Mulțumim doamnei Veronica Cojanu pentru coordonarea acestei activități, tuturor celor care au participat”, a transmis Dorinela Irimia.

„La acțiune participă zilnic beneficiari ai Legii 416, salariați ai primăriei, consilieri locali, viceprimarul, inclusiv subsemnata, primarul comunei Saraiu. Tot ceea ce facem, facem din plăcere și cu plăcere pentru cetățenii noștri în viață și plecați la cele veșnice, care ne-au sprijinit atunci când am avut nevoie și pentru străbunii noștri care ne-au crescut și educat tot cu plăcere și cu multă dragoste”, a mai spus edilul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2109 secunde