Primăria Techirghiol lansează o strategie pentru dezvoltarea urbană

168
Primăria Techirghiol lansează o strategie pentru dezvoltarea urbană - administratie-techirghiol-1689852946.jpg

Articole de la același autor

Administrația locală din Techirghiol întenționează să lanseze o structură partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană.

„Această structură partenerială, fără personalitate juridică, are rol decizional strategic în procesul de implemenatare a Programului Operational Regional 2021-2027, care se va reuni pe parcursul întregii perioade de programare. Structura partenerială va avea un Regulament de organizare și funcționare în care vor fi incluse atribuții care să vizeze aprobarea unei metodologii la prioritizare la nivel de Strategie Integrate de Dezvoltare Urbană”, au transmis reprezentanţii Primăriei Techirghiol.

Din această structură partenerială vor face parte reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ai altor autorități publice locale, ONG-uri, culte și parteneri din societatea civilă, cu activitate relevantă pentru domeniile vizate de instrumente teritoriale – ex. urbanism, biodiversitate, cultură/patrimoniu, turism, structură urbană/turistică, parteneri care vor fi desemnați în urma unui proces transparent de selecție.

Termenul de depunere a formularului de intenție este de 27.07.2023 (formularul se regăsește pe site cât și la sediul primăriei).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.54 secunde