Primarii liberali constănțeni, cu jalba-n proțap la poarta PNL

2583

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni s-au întrunit ieri în cadrul unei Delegații Permanente a filialei județene a partidului, prilej cu care și-au manifestat nemulțumirile și îngrijorările în legătură cu situația pe care o traversăm.
Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al PNL Constanța, "primarii liberali și-au arătat nemulțumirea și îngrijorarea față de incapacitatea Guvernului Boc de a asigura fondurile financiare necesare desfășurării în bune condiții a activității primăriilor respective". De asemenea, aleșii liberali s-au plâns și de faptul că activitatea în primării a fost perturbată pe de o parte de reducerile de personal, reducerea cu 25% a salariilor, dar și creșterea TVA cu 5%. Probleme au apărut, așa cum era de așteptat, și în desfășurarea proiectelor europene, și acestea fiind afectate, potrivit primarilor citați în același comunicat de presă, de măsurile de austeritate ale actualului guvern.
Toate nemulțumirile aleșilor locali au fost ascultate de membrii Delegației Perma-nente a PNL Constanța care s-au rezumat la... a lua act "de situația îngrijorătoare" în care se află administrațiile locale conduse de colegii de partid.
Cel mai probabil, primarii așteptau totuși ceva mai mult de-atât. În plus, poate deloc întâmplător, tot în cadrul Delegației Permanente de ieri s-a adus în discuție și colaborarea dintre aleșii locali, consilierii județeni și parlamentarii liberali. Potrivit aceluiași comunicat de presă, "s-a mai discutat și despre o mai bună colaborare" între respectivele categorii de reprezentanți ai liberalilor în rândul populației.
Dincolo de toate nemulțumirile financiare ale primarilor liberali, prezentate și la Delegația permanentă de ieri, nu trebuie omis nici faptul că nu de puține ori, până a se plânge de Guvern sau Președinție, mulți primari liberali se plâng mai abitir de lipsa de comunicare și colaborare chiar cu liderii lor pe linie de partid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3992 secunde