Primarul Gheorghe Cojocaru a obţinut finanţare pentru amenajarea unui parc la Siminoc

1148
Primarul Gheorghe Cojocaru a obţinut finanţare pentru amenajarea unui parc la Siminoc - gb-1707774775.jpg

Articole de la același autor

Orașul Murfatlar a obținut finanțare pentru proiectul „Crearea unei zone verzi urbane-Parc, în localitatea Siminoc”.

„Zilele trecute am fost anunțați că aplicația depusă spre finanțare pe Programul INTERREG România Bulgaria – Apelul de Biodiversitate – împreună cu partenerii bulgari din General Toshevo a fost selectată pentru finanțare și în curând vom semna contractul de finanțare. Orașului Murfatlar i se va finanța proiectul „Crearea unei zone verzi urbane (Parc) în localitatea Siminoc” în valoare totală de 1.471.292 lei conform devizului general”, a declarat primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.

Astfel se vor crea 3000 mp de spatii verzi, se vor planta copaci, garduri vii și decorative, dar se vor construi și alei, pergole, ronduri de flori cu borduri, bănci, stâlpi de iluminat, împrejmuire, loc de joacă pentru copii, instalație de irigare cu bazin și cameră tehnică. Locul unde se va construi parcul va fi în zona centrală a localității, în stânga podului de pe DC 27.

„Cu municipalitatea General Toshevo din Bulgaria am o lungă colaborare, avem deja implementate mai multe proiecte, cum ar fi literele volumetrice, totemurile de la intrările și ieșirile din localitate, reabilitarea Monumentului Eroilor, Parcul din IAS sau reabilitarea Casei de Cultură. Colaborarea excelentă în depunerea împreună de proiecte europene transfrontaliere ne-a făcut să ne și înfrățim cu această localitate, iar realegerea primarului Valentin Dimitrov în toamna anului trecut reprezintă garanția că și celelalte trei proiecte, finanțarea festivalului Zilele Murfatlarului, proiectul privind reabilitarea monumentului istoric „Conacul lui Kogălniceanu” și proiectul de regenerare urbană a spațiului cuprins între străzile M. Kogălniceanu și Al. I. Cuza) deja depuse împreună se vor implementa cu succes”, a mai spus Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5721 secunde