Problemele constănțenilor, neinteresante pentru ei? Consilierii PNL, acuzați de neimplicare

210
Problemele constănțenilor, neinteresante pentru ei? Consilierii PNL, acuzați de neimplicare - alesiilocalistabilesc1445448848-1454063957.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în Sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța are loc ședința de Consiliu Local.

De la întrunire lipsesc patru din cei șase consilieri liberali, inclusiv co-președinta Organizației Județene a PNL Constanța, Sorina Tușa. Absenți sunt și Virgil Lixandru, Iustin Fabian Roman, dar și Gima Stelian.  În schimb, sunt prezenți Raluca Trandafir și Radu Matei. 
 

După ce ieri niciun consilier de la PNL nu a fost prezent la ședința în care s-a dezbătut bugetul Constanței pentru 2016, astăzi s-au gândit că subiectul este important și merită puse câteva întrebări în acest context. Este vorba despre consilierul Raluca Trandafir, cea care a început să abordeze subiectul, deși lucrul acesta trebuia făcut ieri, în cadrul dezbaterii publice. 


Neimplicarea grupului PNL în problemele constănțenilor nu a fost pe placul primarului Decebal Făgădău, care le-a atras atenția că aspectele referitoare la bugetul orașului trebuiau abordate ieri, și nu azi. Mai mult, edilul le-a atras atenția că până în prezent nu au venit cu nicio propunere concretă privind bugetul orașului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde