Proiectul "Capela Tinerilor" a picat la vot

328
3
Proiectul

Articole de la același autor

Proiectul de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosință gratuită pe perioada existenței construcției, asupra terenului în suprafață de 300 mp situat în municipiul Constanța, B-dul Mamaia intersecție cu B-dul Aurel Vlaicu, Arhiepiscopiei Tomisului în vederea construirii Capelei Tinerilor a picat la vot.


În cadrul ședinței de ieri, a Consiliului Local Municipal Constanța, liberalii s-au opus, în timp ce consilierul independent Andrei Popescu s-a abținut. Astfel, cele 15 voturi pentru aprobarea proiectului venite din partea PSD și PMP nu au fost suficiente pentru ca proiectul să treacă.


Printre altele, liderul grupului PNL, Romeo Rezeanu, a spus că ridicarea unor biserici înainte de a se obține autorizații și avize ar trebui să înceteze. 


"În ședința trecută am votat împotrivă. Nu înțelegem de ce s-a adus, din nou, pe ordinea de zi. Vom vota iar împotrivă", a spus consilierul local Romeo Rezeanu, de la PNL. În replică, Decebal Făgădău a spus că proiectul de data trecută a fost diferit. "Sub mandatul meu nu se va demola nicio biserică. Voi milita ca toate să primească avize. Și dacă au existat clădiri construite în mod ilegal, acestea au fost făcute pentru menirea civică", a spus Făgădău.


Comentează știrea

Hollywood
1 noiembrie 2016
Capele ne trebuie?

Dar nu ne mai potolim cu bisericeala asta excesivă? Ce suntem, mânăstire sau oraș european în secolul 21? Nu sunt deja destule biserici și capele? Mai vroiau unii să facă biserică și în Mamaia, băbăieți, sunteți nebuni sau ce? Plm.

anonim
3 noiembrie 2016
DE ALE URBEI !

PNL, RRRRRRRRRRRRRRRRRRUSINE, CAT DE CRESTINI SUNTETZI ?! ASA VA VOR VOTA SI ELECTORII, NNNNNNNNNNU ! CAPELE, NU ; BARURI SI VODCA, DA, RUSSSSSSSSSSINE !

Gigi
24 februarie 2017
In plm ...

Ratatii si cretinii astia din PSD-ALDE-PMP , au umplut parcurile de biserici si alte sandramale tomberoane cretine ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2979 secunde