Protest al USR Constanţa, în aceste momente: "Faptul că Marcel Ciolacu a fost învestit în funcția de premier este o mizerie"

1076
Protest al USR Constanţa, în aceste momente:

Articole de la același autor

USR Constanța protestează, în aceste momente, în fața Prefecturii Constanţa, față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a îl numi în funcția de premier pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.


Petre Enciu: "Protestăm împotriva cinismului cu care guvernanții tratează problema pensiilor speciale. Lucrul acesta nu se întâmplă recent. Ne dorim un sistem de pensii echitabil pentru toată lumea. Ne dorim ca acest concept al contribuității să se reflecte. Guvernanții noștri preferă să își țină speciali lângă și să le facă acest cadou pentru alegerile următoare. Banii din PNRR sunt puși sub semnul întrebării. Acesta este un mod cinic de a aborda această problemă. Aceste pensii speciale ar trebui tăiate. Cererea de plată 2 care trebuia să fie finalizată la începutul lui mai este blocată în Comisia Europeană. Nu ni se pare normal ca guvernanții să nu reacționeze într-un mod ferm pentru eliminarea pensiilor speciale. Am fost un partid care s-a poziționat ferm împotriva PSD. Este imposibil ca noi să votăm un guvern condus de Marcel Ciolacu. Klaus Iohannis numește al patrulea premier PSD. Este scandalos. Klaus Iohannis scade încrederea cetățenilor în clasa politica"

Semiran Abdurefi: Astăzi, în momentul investirii noului guvern protestăm împotriva acestor pensii speciale. Faptul că Marcel Ciolacu a fost învestit în funcția de premier este o mizerie. Nu se poate așa ceva. S-au certat până acum și acum și-au dat mâna. Este păcat"


Amănunte în ediţia de mâine a ziarului Cuget Liber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5781 secunde