Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, sancționată pentru neimplicarea în deszăpezirea DJ 391

3088
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, sancționată pentru neimplicarea în deszăpezirea DJ 391 - 6eb3b83882d333b0cffebb7c0e0024d3.jpg
Prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, a declarat, ieri dimineață, că ia în calcul dis-punerea unor sancțiuni în ceea ce privește instituțiile abilitate care nu au intervenit în procesul de deszăpezire din localitățile constănțene. Concret, Claudiu Palaz a explicat că analizează posibilitatea de a-i sancționa pe cei care nu au catadiscsit să se implice în deblocarea drumurilor aflate încă sub troiene.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a dat aici drept exemplu Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța care, conform explicațiilor sale, nu s-a implicat deloc în deszăpezirea, respectiv deblocarea Drumului Județean 391, care leagă Mangalia de Negru Vodă. Palaz a precizat, în această ordine de idei, că în funcție de un raport al Poliției Rutiere, cei care se fac vinovați de situația creată vor fi sancționați.
Regia Autonomă de Drumuri și Poduri a primit așadar o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei, potrivit preve-derilor Articolului 3, alineatul 1 din Ordonanța 195/2002. Așa cum reiese din declarațiile șefului Poliției Rutiere Mangalia, subcomisarul Gabriela Iacob, "Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, reprezentată de directorul Adrian Gâmbuțeanu, a primit sancțiune contravențională pentru că s-a constatat că DJ 391 era plin de zăpadă". "Cei de la dispeceratul Regiei nici măcar nu ne mai răspundeau la apeluri, pentru că ne învățaseră numărul de telefon. Au fost foarte multe apeluri telefonice la 112, erau oameni care aveau nevoie de dializă, ambulanțele nu puteau trece", a atras atenția șeful Poliției Rutiere Mangalia. Gabriela Iacob a precizat totodată că situația a fost înregistrată pe suport magnetic, constând în înregistrări și fotografii. Cea mai gravă situație s-a înregistrat, susține Gabriela Iacob, între Negru Vodă și Albești, iar potrivit explicațiilor sale, șeful de post al Poliției Albești, Ionel Moise, a fost cel care a aplicat, de fapt, sancțiunea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde