Se fac restructurări la Consiliul Judeţean Constanţa? "S-a comandat un audit"

5335
Consiliul Judeţean Constanţa este o instituţie unde, în momentul de față, lucrează aproximativ 300 de angajaţi. În ultima vreme au existat voci care au acuzat că în cadrul CJC sunt mai mulţi angajaţi care nu îşi justifică salariul şi tot acele voci spuneau că ar fi nevoie de o restructurare. Subiectul a ieşit la iveală imediat după demisia fostului consilier judeţean USR George Bădilă.

Acesta a declarat pentru Cuget Liber că este profund dezamăgit de ce se întâmplă la Consiliul Judeţean Constanţa şi a punctat faptul că nu i se pare corect ca în cadrul instituţiei să existe un număr atât de mare de angajaţi.

„La CJC sunt angajate aproape 300 de persoane care nu fac nimic. Stau în birouri extrem de aglomerate, fumează şi se intoxică. CJC se ocupă cu mâncatul banilor publici şi puteţi vedea asta încă din parcare. Nu aţi văzut ce Jeep-uri sunt pe acolo, şoferi care se bat de muscă, paznici care îşi dau importanţă şi cu cât urcaţi mai sus observaţi că opulenţa este şi mai mare”, a declarat, printre altele, George Bădilă.


Contactat de redactorul „Cuget Liber”, vicepreşedintele CJC Petre Enciu i-a dat oarecum dreptate lui Bădilă şi a explicat că a avut şi o discuţie cu preşedintele Mihai Lupu în acest sens.


„Lui George Bădilă i s-a părut mereu că aparatul este supradimensionat. Oarecum sunt şi eu de acord cu dumnealui. Am putea face o restructurare de personal la Consiliul Judeţean. Eu i-am propus preşedintelui de mult timp acest lucru. Trebuie să vedem cum facem. Facem un audit, sau nu ştiu exact. Trebuie să punem la cale o politică de resurse umane. Aparatul este supradimensionat. La prima vedere, pare că este aşa cum spune domnul Bădilă. Există şi percepţia asta pe care o ai la prima vedere când ajungi în parcarea sediului. Sunt câte șase paznici care stau pe acolo. Eu chiar înţeleg şi această percepţie a lui George Bădilă”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Petre Enciu.


La solicitarea redactorului „Cuget Liber”, Consiliul Judeţean Constanţa a avut imediat o reacţie la cele declarate de George Bădilă şi de Petre Enciu.


„În momentul de faţă, organigrama Consiliului Judeţean Constanţa prevede un număr maxim de 290 de posturi. Conducerea CJC a dispus efectuarea unui audit extern pentru evaluarea angajaţilor şi modificarea în consecinţă a organigramei. Avem convingerea că, în urma acestei evaluări efectuate strict pe criterii de competenţă şi profesionalism, activitatea instituţiei noastre va fi eficientizată. Remarcile fostului consilier judeţean par puerile, în contextul în care nu au fost făcute în timpul activităţii sale în cadrul CJC, fiind transmise, clar, fără intenţia de a fi remediate” , au răspuns reprezentanţii CJC pentru „Cuget Liber”.

Menţionăm că redactorul „Cuget Liber“ l-a contactat şi pe preşedintele CJC, Mihai Lupu, însă acesta nu a putut răspunde la telefon, fiind plecat din ţară pentru moment.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2812 secunde