Senatorul Gigi Chiru strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța

757
10
Senatorul Gigi Chiru strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - gigichirustrangesemnaturi-1461171879.jpg

Articole de la același autor

Senatorul ALDE, Gigi Chiru, a anunțat că a început strângerea de semnături pentru candidatura sa la Primăria Constanța. "Începem să strângem semnăturile pentru candidatura mea la Primăria municipiului Constanța. Timpul este scurt, însă, alături de echipă, am convingerea că vom reuși să îndeplinim obiectivul prevăzut de lege", a declarat candidatul ALDE la Primăria Municipiului Constanța, sena-torul Gigi Chiru. 


Parlamentarul consideră că municipiul Constanța are nevoie de consecvență în abordarea administrativă și spune că nu a renunțat nicio clipă la proiectul său pentru municipalitate, demarat în 2012, com-pletat prin activitatea sa parlamentară a ultimilor patru ani. "În această campanie intru cu iubire și curaj pentru constănțeni și, așa cum s-au obișnuit să mă întâlnească în fața ușii lor, pot să fie și de a-ceastă dată siguri că voi lupta pentru ei. Este prima cursă electorală la care particip optimist și relaxat, pentru că știu că cei peste 15.000 de constănțeni care m-au întâmpinat pot să facă diferența!", a mai declarat senatorul Gigi Chiru.


Reamintim că, săptămâna trecută, Chiru și-a dat demisia din PNL și s-a înscris în ALDE, deoarece liberalii au preferat să desemneze un alt candidat la Primăria Constanța. Gigi Chiru a mai candidat și în 2012 la Primăria Constanța, însă atunci a fost învins de Radu Mazăre. 


Comentează știrea

sant sustinator..m
21 aprilie 2016
alde..

Dar basistul Gigi Chiru no sa l votez! ....E o mare greseala alegerea ALDE..Schimbati l cat mai aveti timp

Ce senator pnl...
21 aprilie 2016
asta e basist

...pana-n maduva oaselor...Este un om promovat de basescu traian..cel care a subminat ec.nationala...un pacalici

Vasile
21 aprilie 2016
Chiru-tupeistul

Tupeul si nesimtirea, nu are limite la fostii PDL-isti!!!

bravo...vasile
21 aprilie 2016
basistii

Adevarata fata a basismului este....predoiu Vasile are dreptate mafiotii astia nu au ...obraz no sal voteze nimeni in CTA... Pacat de Tariceanu.

boc
21 aprilie 2016
Eu il voi vota pe gigi chiru

Eu il voi vota pe gigi chiru deoarece face niste mici la gratar foarte buni, este un grataragiu desăvârșit. Este singura speranta a orasului Constanța sa se umple de tarabe cu mici si bara. Votați gigi chiru!

marian
21 aprilie 2016
Un imputit !!!

Un imputit, un ordinar fara nici un fel de scrupule ! Un golan, ce a facut pentru Constanta, de atatia ani, ca a incercat si la Eforie sa ajunga primar si oamenii i-au dat cu praf de mers !

m-am gandit bine
21 aprilie 2016
votez chitac

pana acum singurul care s-a comportat decent si ca un barbat adevarat a fost Chitac. Din minciunile acolitului lui mazare, fagadau nu cred o iota, chiru e cum e....Cred ca il votez pe chitac daca nu apare altul mai bun. Dar de unde sa mai apara?

Nu te folosi de oameni
22 aprilie 2016
Chiru cu multe fețe

Nu te folosi de oameni ca de carpe ca ti se intoarce ! Doar ai vazut ce ti se intampla in ultima vreme. Nu degeaba.

bula
23 aprilie 2016
penal

cum dracu vine asta ?! totii puscariasii se vor a fi primari. Si culmea !! Au sustinatori...

MIHAI
2 mai 2016
CHIRA CHIRALINA

Acest politicianist de duzina , semidoct si candidat la puscarie , nu intelege ca vremea unora ca ALDE Chiru si Banias a cam trecut . In acest an , electoratul are ocazia sa demonstreze ca a invatat ceva , si ca stie sa deosebeasca politica de politicianism , ca a inteles faptul ca politicianismul , cu ajutorul votului nostru , a transformat institutiile si serviciile publice , din mijloace pentru realizarea binelui public ,in mijloace pentru realizarea intereselor personale . Trebuie sa fim constienti de faptul ca cine voteaza cu coruptii , cu traseistii si cei cu dosare penale , nu vor fi victimele faptelor acestora dupa ce vor fi alesi , ci complicii lor . Trebuie sa eliminam pe toti cei care sunt urmariti penal , trebuie sa decidem confiscare integrala a averilor celor care au inselat asteptarile electoratului si au incalcat legea . Sunt prea multi cei care au ajuns sus , fara ca ei sa justifice prin munca si rezultate ca merita pozitia pe care noi i-am propulsat . Oamenii nu vor reusi niciodata sa faca o lume mai buna decat suntem noi insine .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3405 secunde