Senatorul Chiru strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța

180
3
Senatorul Chiru strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - chirufoto4-1461142761.jpg

Articole de la același autor

Senatorul ALDE, Christian Gigi Chiru, a anunțat că a început strângerea de semnături pentru candidatura sa la Primăria Constanța.

"Începem să strângem semnăturile pentru candidatura mea la Primăria municipiului Constanța. Timpul este scurt, însă, alături de echipă, am convingerea că vom reuși să îndeplinim obiectivul prevăzut de lege", a declarat candidatul ALDE la Primăria Municipiului Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru.

Senatorul Christian Gigi Chiru consideră că municipiul Constanța are nevoie de consecvență în abordarea administrativă și spune că nu a renunțat nici o clipă la proiectul său pentru municipalitate, demarat în 2012, completat prin activitatea parlamentară necontenită a ultimilor patru ani.

"În această campanie intru cu iubire și curaj pentru constănțeni și, așa cum s-au obișnuit să mă întâlnească în fața ușii lor, pot să fie și de această dată siguri că voi lupta pentru ei. Este prima cursă electorală la care particip optimist și relaxat, pentru că știu că cei peste 15.000 de constănțeni care m-au întâmpinat pot să facă diferența!", a mai declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Comentează știrea

palas
20 aprilie 2016
il votăm pe gigi

Il votăm pe gigi chiru deoarece face niste mici la gratar foarte buni.

Palaz
20 aprilie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia !

Păi Chiru este un penal pardon este cercetat penal și visează să devină primarul celui mai șmecher și frumos oraș din România , chirule ești penibil , nu ai ce face cu banii ? m-ai bine donează-i spitalului județean.

un cetatean
22 aprilie 2016
vai de el

Să îi spună cineva că florile nu se țin cu coada în sus!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8325 secunde