Sorin Grindeanu anunţă comasări de instituţii din subordine

390
Sorin Grindeanu anunţă comasări de instituţii din subordine - grindeanu-1698673758.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că se lucrează la un plan de reducere a numărului instituţiilor din subordine.

„În acest moment e în lucru o reorganizare, sunt 53 de instituţii aflate în coordonarea Ministerului Transportului. Eu am format o echipă, astfel încât să reducem din acest număr de instituţii şi vom fi capabili, în perioada imediat următoare, să prezentăm prim-ministrului această reducere pe care o facem”, a declarat Grindeanu luni, la Curtea de Argeş.

El a adăugat că, în acest context, spitalele care se află în subordinea sau în coordonarea Ministerului Transportului ar trebui să ajungă la Ministerul Sănătăţii, la universităţile de medicină sau la autorităţile locale.

„Ministerul Transporturilor nu e Ministerul Sănătăţii. Noi, aceste spitale le vom da ori către autorităţi locale ori către Ministerul Sănătăţii”, a punctat ministrul.

Pe de altă parte, în opinia sa, jumătate dintre instituţiile din subordine ar trebui comasate.

„Un alt exemplu de comasări este cel legat de instituţii care, chiar dacă se află pe domenii diferite, de control, de exemplu, sau de certificări, sunt instituţii diferite. Nu, eu consider că trebuie să fie una singură”, a explicat Grindeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6616 secunde