Senatorul Felix Stroe, anunţ important despre pensiile românilor

301
Senatorul Felix Stroe, anunţ important despre pensiile românilor - stroe-pensii-1698673800.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a ţinut să transmită pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în legătură cu pensiile românilor.

Acesta spune că Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat că pensiile se vor mări cu începere de la 1 ianuarie 2024 şi în felul acesta vârstnicii vor fi mulţumiţi.

„Președintele PSD Marcel Ciolacu a reiterat că de la 1 ianuarie 2024 toate pensiile din România vor crește cu rata inflației din 2023, adică 13,8%. În ce ne privește, Parlamentul, urmează să adoptăm noua lege a pensiilor, care va fi aplicată din 2024, pe măsură ce vor putea fi adaptate mecanismele logistice. Implementarea legii va dura doar până când va fi adaptat noul soft, pentru a gestiona sistemul.

În viitoarea lege se regăsește din nou acest fapt, că pensiile trebuie să crească anual, odată cu indicele de inflație anual. Ne dorim însă ca pensiile să se mărească diferențiat, de la un moment dat, la unii poate cu 30%, la unii cu 5%, la unii cu 10%, în funcție de venit.

Prin noua lege a pensiilor şi reforma la care ne-am angajat prin PNRR va avea loc această înlăturare a inechităţilor sociale în sistemul de pensii generale”, a transmis Felix Stroe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5119 secunde