Ministrul Sevil Shhaideh:

"Statutul funcției publice a fost scos din Codul Administrativ"

211

Articole de la același autor

Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat că statutul funcției publice a fost scos din Codul Administrativ, urmând să intre în pachet cu Legea salarizării unitare, la solicitarea Comisiei Europene.

Ministrul Dezvoltării a precizat că aceasta este singura modificare, în sensul de a scoate anumite prevederi din conținutul proiectului, dar că, de la momentul în care a preluat conducerea ministerului, reprezentanții adminis-trațiilor publice locale au formulat nu-meroase propuneri, iar din acest motiv, dezbaterea publică pe Codul Admi-nistrativ a fost prelungită.

"De când am preluat mandatul, sunt foarte multe propuneri și observații, de la primari, de la președinții consiliilor județene, de la structurile asociative, ceea ce pentru mine a fost un semnal că dezbaterea inițiată de anul trecut nu a fost suficientă. Din aceste conside-rente, am solicitat reprezentanților instituției să stea cu acest cod în dezbatere încă o lună de zile, pentru a mă asigura că toate propunerile, obser-vațiile colegilor sunt preluate", a subliniat Sevil Shhaideh. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5805 secunde