UDTR a comemorat Ziua Eroilor Turci, la Brăila

980
O delegaţie condusă de preşedintele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), ing. Fedbi Osman a participat, sâmbătă, la manifestările comemorative organizate la Brăila de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa, cu prilejul Zilei Eroilor Turci, marcată anual la data de 18 martie, atât în Turcia, cât şi în reprezentanţele diplomatice din străinătate.

Preşedintele Fedbi Osman şi secretarul general Ervin Ibraim au depus o coroană de flori şi au păstrat un moment de reculegere la monumentul din Cimitirul Eroilor Turci din Brăila, în prezenţa Consulului General al Republicii Turcia la Constanţa, Emre Yurdakul.

La ceremonia de comemorare a eroilor turci au mai luat parte: preşedintele Sucursalei UDTR Brăila, Rezan Rustem, preşedinta Sucursalei UDTR Galaţi, Gülten Abdula şi preşedintele Sucursalei Valu lui Traian, Şefchet Tefic.

La ceremonia de comemorare a eroilor turci au participat și reprezentanţi din partea autorităţilor publice locale, Muftiatului Cultului Musulman din România, Colegiului Național „K. Atatürk”, UDTTMR, Institutului Cultural Turc „Yunus Emre” Constanţa, TIAD Dobrogea. Republica Turcia a aniversat 108 ani de la Victoria Navală de la Çanakkale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9366 secunde