Raluca Turcan:

"USL nu stă atât de confortabil în sondaje"

1514
2
Uniunea Social Liberală nu stă atât de confortabil în son-daje, semnele de răzgândire ale USL în privința grevei parla-mentare și a semnării tratatului de stabilitate UE fiind o dovadă în acest sens, a apreciat ieri, într-un comunicat de presă, deputatul PDL, Raluca Turcan.

"Dacă USL se răzgândește, nu a făcut acest lucru din responsabilitate politică, așa cum ar fi trebuit, ci siliți de românii care le-au arătat pe cifrele din sondaje că nu le mai aprobă chiulul parlamentar cu plată, că nu le mai aprobă lipsa de responsabilitate față de teme economice vitale, că nu le mai aprobă demagogia și că cer la fel, de la toate partidele, moderație. Și cu pseudo-greva din Parlament și cu boicotarea măsurilor economice de stabili-tate, USL a arătat același joc politic demagogic, gol de substan-ță", a precizat Raluca Turcan.

Ea consideră că USL începe să dea înapoi și cu greva parlamentară, iar liderul PNL, Crin Antonescu, începe să fie neconvingător.

"În plus, USL începe să se codească și să dea înapoi și cu greva parlamentară plătită și cu tergiversarea încăpățânată a tratatului UE, pentru că intem-pestivul domn Antonescu este lăsat pe rând, de izbeliște de liderii PSD care se gândesc că liderul PNL începe să semene tot mai mult cu un politician neconvin-gător pentru români", a mai preci-zat deputatul democrat liberal.

Raluca Turcan mai spune că USL s-a dovedit o forță politică fără proiect, care "patinează în sondaje". 

Comentează știrea

rex
22 februarie 2012
woody

Ciocanitoarea WOODY are halucinatii, dupa woody gasca pd ii va pacali iar pe romani si vor ajunge la 50% in sondaje iar USL vor ajunge la 18%,cat au ei acum cu aducerea spionului tuns scurt in fruntea guvernului. Asta pana se prind romanii ca totul este o cacialma a HIDOSULUI SEF care se sparge ca un balon de sapun.

b
22 februarie 2012
doar maimutele de la zoo mai voteaza pdl

doar maimutele de la zoo mai voteaza pdl

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Greva parlamentarilor USL continuă
Pagina a fost generata in 0.3295 secunde